Seniorensoos

Seniorensoos Barchem Zwiep Nettelhorst

Na een kleine zomerpauze (en wat was het warm en droog) maken wij ons weer op voor de maandelijkse bijeenkomst van de senioren van Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Ook Barchemers die naar elders zijn verhuisd, zijn (of blijven) bij ons van harte welkom.

Elke 3e woensdag van de maand presenteren wij een programma met voor elk wat wils. De middag beginnen we met een kopje koffie met wat lekkers, in de pauze een 2e kopje en dan daarna een consumptie naar wens. De kosten zijn 10 euro per persoon. Wij hebben enkele maanden geleden helaas de entree moeten verhogen om toch een mooi en afwisselend programma te kunnen blijven aanbieden.

De middag duurt van 14.00 uur tot ong. 16.30 uur. Kom gerust een kijkje nemen, het verplicht u tot niets.

Het programma voor het komende kwartaal ziet er als volgt uit:

19 sept. : Marco Vermeer uit Zutphen vertelt over het werk van de CliniClowns en laat een filmpje zien hoe de “clowns” o.a. kinderen, gehandicapten en dementerenden in ziekenhuizen of instellingen even hun ziekte laten vergeten.

17 okt. : 2 dames met zang en accordeon verzorgen een muzikale middag. U ziet ze elk jaar op de zaterdagmiddag in de sportzaal van het Dorpshuis met Barchems Feest.

21 nov. : De heer Kieskamp uit Klein Dochteren laat dia’s zien van zijn reis naar Australië en vertelt erover.

19 dec. : Kerstviering met het dameskoor uit Groenlo: “Songs4all”. Wij zagen ze al eens eerder bij ons en iedereen was enthousiast. In het decembernummer van de Barchberichten volgt de volledige informatie.

Anneke Koeleman, namens het bestuur van de Senioren Soos.