Eindelijk kunnen we weer los!!

Eindelijk kunnen we weer los!!

 

Net als alle andere Barchemers zijn wij erg blij dat we de Corona maatregelen achter ons kunnen laten. Het heeft erg lang geduurd, ook voor het Onderschoer was dit een lastige en onzekere tijd. Om de ruimte die we hebben samen te kunnen behouden vragen wij uiteraard aan alle bezoekers om wel voldoende afstand te blijven houden en uiteraard thuis te blijven bij klachten. Maar we willen vooral vooruit kijken want er komt een mooi voorjaar aan! Er staan al weer veel activiteiten gepland, erg mooi om te merken dat iedereen weer graag wat wil organiseren!

 

Om dit alles in goede banen te leiden, willen wij een aantal veranderingen met jullie delen.

Zoals al eerder aangekondigd blijven wij werken met een zelf service concept. Dat wil zeggen dat gebruikers van een ruimte zelf koffie/thee en andere dranken kunnen pakken. Dit wordt vooraf in de ruimte klaargezet.

Er ligt een briefje klaar waarop ingevuld dient te worden wat er is genuttigd. Dat wordt dan later bij de bar afgerekend.

Verzoek om dan gelijk de vuile kopjes even mee te nemen, vele handen maken licht werk.

Nu we weer langer open mogen blijven, is het ook het moment om de openingstijden aan te houden zoals het formeel is geregeld.

Het laatste rondje kan dus om 23.45 besteld worden, daarna gaat de bar dicht.

 

Aangezien er, buiten de vaste activiteiten, al zoveel gepland staat, zijn wij op zoek naar een flexibele horeca collega die ook in de weekenden wil werken. De uren en dagen zijn nader bespreekbaar. Laat het ons gerust weten als je interesse hebt of er meer over wil weten. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Als laatste willen wij graag de behoefte peilen van Barchemers die, ook na Corona, regelmatig thuis blijven werken. Wellicht is het thuis niet altijd handig of rustig genoeg of zoek je een andere plek waar meer mensen aan het werk zijn? Voor deze personen willen wij flexwerk en vergaderplekken inrichten met de voorzieningen die daarbij horen. Een plek is per dag te reserveren voor een vaste vergoeding. Als er voldoende behoefte is gaan wij dit organiseren. Voor wie hier gebruik van denk te gaan maken ontvangen wij graag een mail met de naam en aantal dagdelen per week/maand waarop je hiervan gebruik wil gaan maken (stegink@xs4all.nl).

 

Nogmaals veel dank voor alle steun en hulp die jullie het Onderschoer hebben gegeven in de afgelopen twee jaar. 

Wij kijken uit naar een gezellig voorjaar!

 

Groeten,

Het team en bestuur van het Onderschoer.

Laat een reactie achter