Senioren Soos Barchem, Zwiep, Nettelhorst plukt de vruchten van Univé

Senioren Soos Barchem, Zwiep, Nettelhorst plukt de vruchten van Univé

Op 3 december werd het bestuur van de “Senioren Soos Barchem Zwiep Nettelhorst” verrast door Klaus van de ledenraad van het Univé Oost Fonds 2020. Uit ruim 350 projectaanvragen zijn wij één van de 7 gelukkige winnaars geworden. Wij ontvingen een cheque met een waarde van maar liefst 5003 euro. Wat een geweldig bedrag voor een prachtig, maatschappelijk doel! En wat zijn we daar ontzettend blij mee.

Want waaraan gaan wij dit bedrag besteden?

De Senioren Soos organiseert elke 3e woensdag van de maand een gezellige middag voor de senioren in de Schotzaal van het Dorpshuis ’t Onderschoer in Barchem. Daar de leeftijd van de bezoekers steeds hoger wordt zien we natuurlijk ook dat steeds meer ouderen gehoorproblemen krijgen. Ook al draagt men een gehoorapparaat, voor sommigen blijft het moeilijk om vooral gesproken tekst goed te verstaan.

Dankzij deze schitterende prijs van het Univé Oost Fonds is het mogelijk om een mobiele ringleiding te realiseren in de Schotzaal. Daarom zal ook de geluidsinstallatie aangepast moeten worden en de microfoons vernieuwd. Door deze aanpassing hopen wij dat iedereen nog meer kan genieten van het gebodene en nog meer senioren de weg zullen vinden naar de Soosmiddagen in het Dorpshuis.

 

 

(check Univé :     #univeoost   #univeoostfonds )

 

 

Het bestuur Ada, Anneke, Gerda, Linie en Marian wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021. 

Wij hopen van harte dat we weer gauw de gezellige middagen kunnen organiseren.