Werken bij `t Onderschoer?

Vacature

Wie wil er nou niet werken in de gezelligste huiskamer van Barchem?

Centraal in Barchem staat al 50 jaar dorpshuis het Onderschoer. Hier bieden wij onderdak aan vele verenigingen en jaarlijkse evenementen. Ons motto is dat het Onderschoer de gezelligste huiskamer van Barchem is!

Wij zijn een vereniging met vijf collega’s in dienst, de vereniging wordt bestuurd door zeven vrijwilligers, allemaal betrokken Barchemers. Het Onderschoer bestaat uit een sporthal, kegel- en schietbanen, diverse zalen en een sportcafé. Wekelijks ontvangen wij zeker 600 bezoekers.

Maatschappelijk wordt de functie van ons dorpshuis nog steeds belangrijker. Denk hierbij aan de leefbaarheid in de kleine kernen, sporten en ontmoeten voor jong en oud, en langer thuis kunnen blijven wonen.

Het Onderschoer is, als lokale onderneming, de afgelopen jaren verder gegroeid en goed uit de Corona tijd gekomen. Vanaf begin vorig jaar merken wij dat iedereen het belang van het Onderschoer wederom inziet en ons heeft gemist. Het loopt er dus erg goed. We zijn al volop bezig om verder te professionaliseren in zowel de dagelijkse exploitatie en de organisatie van enkele grote jaarlijkse evenementen.

Wij zijn daarvoor dringend op zoek naar (een) nieuwe collega(’s). Heb jij horeca ervaring en ben je gastvrij, dan is een baan bij ons op je lijf geschreven. Graag willen wij ook een plek bieden waar studenten of net afgestudeerden werkervaring op kunnen doen. Bijvoorbeeld vanuit een opleiding in de horeca, facilitair of recreatie.

De contracturen zijn in overleg te bepalen. De werktijden zijn zowel overdag als in de avonduren en weekenden. Uiteraard wordt de planning in goed overleg opgesteld.

Is je interesse gewekt en wil je graag meer weten, neem dat gerust contact op door een mail te sturen naar e.g.stegink@xs4all.nl ter attentie van Henk Steven Beernink. Wij nemen dan contact met je op.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Laat een reactie achter