CORONAMAATREGELEN 26-6-2021

CORONAMAATREGELEN 26-6-2021

Op zaterdag 26 juni gaan de nieuwe landelijke versoepelingen in. Een moment waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Vanaf deze dag zal het eerder opgestelde protocol van het Onderschoer dan ook komen te vervallen.

Wat uiteraard wel van kracht blijft zijn de algemene maatregelen; 1,5 meter, handen wassen, en bij klachten thuisblijven en laten testen.

Aan de verenigingen vragen wij om voor de eigen activiteiten de daarvoor geldende richtlijnen na te leven en met ons de planning voor de komende periode af te stemmen. Voor vragen of afstemming zijn wij uiteraard bereikbaar.
Wel nog rekening houdend met de 1,5 meter gaat de bar ook weer helemaal open. De sluitingstijd is doordeweeks 24.00 uur,  zaterdag om 24.00 uur en op zondag om 19.00.

In alle zalen en de kelder staat een koelkast met drankjes. Koffie en thee wordt ook klaargezet. Bij gebruik van een ruimte kan iedereen zelf naar wens wat nuttigen. Een van de personeelsleden zal vooral bij de bar en entree aanwezig zijn, daar kan na afloop ook afgerekend worden. Wel zo praktisch en handig voor iedereen.
Uiteraard geldt ook na Corona in het hele Onderschoer; Nix onder de 18 jaar.

Wij heten dan ook graag weer iedereen welkom in de gezelligste huiskamer van Barchem en hopen er samen een mooie zomer van te maken.