Dorpshuis geopend, lees hier de maatregelen per 1 juli!

DORPSHUIS GEOPEND, LEES HIER DE MAATREGELEN PER 1 JULI!

Welkom terug! Wat hebben wij de bedrijvigheid en gezelligheid in ons mooie dorpshuis gemist. Opgelucht met het nieuws dat ook de dorpshuizen weer de deuren mogen openen verwelkomen wij jullie allemaal weer heel erg graag. Uiteraard kan en mag dit alleen als we ons strikt aan het protocol houden daarom delen we deze graag met jullie Corona protocol per 1 juli 2020. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van het protocol neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Belangrijk hierin zijn de volgende wijzigingen:

  • binnensport mag per 1 juli weer.
  • kegelen en schieten mag weer met inachtneming van 1,5 meter.
  • muziek mag weer met inachtneming van 1,5 meter maar zang mag nog niet.
  • de bar mag open met inachtneming van 1,5 meter.
  • biljarten, breien en andere kleine algemene activiteiten mogen ook weer en vallen onder ons protocol.

Wil je als vereniging weer gebruik gaan maken van het dorpshuis dan vragen wij het protocol wat de vereniging gaat hanteren met ons te delen (kan van een overkoepelende bond of van eigen vereniging zijn). Wij willen dit protocol beoordelen vóór het maken van afspraken over toegang tot het gebouw.

Mocht uw vereniging ook in de vakantiemaanden juli en augustus actief willen zijn in ’t Onderschoer, dan kan dit in overleg plaatsvinden.

 

 

Kom weer lekker sporten, vergaderen, een borrel drinken en/of onze mooie gerenoveerde bovenverdieping bekijken. We staan weer graag voor jullie klaar!

Let wel: ALLEEN SAMEN BLIJVEN WIJ CORONA DE BAAS!!